Η φιλοσοφία μας

Οικογενειακή ατμόσφαιρα


Καλως ήρθατε στο Σίσσυ, έναι οικογενειακό ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα , στο κοσμοπολίτικο θέρετρο των Καμένων Βούρλων. Το ξενοδοχείο Σίσσυ είναι ένα μέρος όπου ο κάθε επισκέπτης νοιώθει μέλος μιας μεγάλης διεθνούς οικογένειας. Προσφέρουμε αυθεντική ελληνική φιλοξενεία . Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι , ανεξαρτήτως ηλικίας , καταγωγής ή πεποιθήσεων. Νοιώστε σαν το σπίτι σας και μπείτε στη μεγάλη διεθνή οικογένεια του ξενοδοχείου Σίσσυ.


CSR


Ως ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, ενδιαφερόμαστε για τους αδύναμους και αυτούς που έχουν ανάγκη. Κάθε χρόνο φιλοξενούμε παιδάκια από ορφανοτροφεία . Τα προϊόντα που δε χρησιμοποιούνται πηγαίνουν σε αυτούς που τα χρειάζονται.Φύση


Το ξενοδοχείο μας διαθέτει υπέροχο κήπο με εξωτικά και τοπικά φυτά και είναι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα . Απολαύστε τη φύση και την υπέροχη θέα από το δωμάτιό σας ή από οποιαδήποτε γωνιά του ξενοδοχείου και φυσικά από τον κήπο μας. Κάντε μια βουτιά στη θάλασσα ή στην πισίνα μας.


Βιωσιμότητα


Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της βιωσιμότητας , για αυτό και συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στα εστιατόρια και τα μπαρ μας. Προτιμάμε και επιλέγουμε τοπικούς παραγωγούς και χρησιμοποιούμε και βότανα από τον κήπο μας.


Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης νερού και ηλεκτρικής ενέργειας και της παραγωγής αποβλήτων. Χρησιμοποιούμε ηλιακούς συλλέκτες, λαμπτήρες LED και άλλες λύσεις που υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος.