Το ξενοδοχείο Hotel Sissy προσαρμόζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προβλέπεται το διαδικτυακό check in, η υποδοχή σε υπαίθριο χώρο, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους.

Τα κυριότερα μέτρα είναι:

CHECK IN-OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 10 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 16.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.
ΔΩΜΑΤΙΑ
Όλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως περιοδικά, φυλλάδια, διακοσμητικά μαξιλάρια, κουβερλί αφαιρούνται από τα δωμάτια. Συνίσταται μη συχνώς καθαρισμός δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής και κατάργηση συχνής αλλαγής ιματισμού και πετσετών, παρά μόνο αιτήματος του πελάτη.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
Στο ξενοδοχείο μας υπάρχει υπεύθυνος απολύμανσης που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων και ειδικεύεται στον καθαρισμό δωματίων με ύποπτες ή επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωνοϊού. Στην περίπτωση όπου κάποιος νοσήσει μπορεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο είναι 35χλμ μακριά και αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Στο Hotel Sissy η χαρά του φαγητού αποτελεί σημείο κατατεθέν. Οι μπουφέδες διατηρούνται γιατί αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος μας και εκτιμώνται πάρα πολύ από τους φιλοξενούμενούς μας.
Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας, τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους φιλοξενούμενους. Ισχύουν ωράρια πρωινού και δείπνου εξαιτίας της μείωσης χωρητικότητας του εστιατορίου. Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Τα τραπέζια καλύπτονται με σουπλά μιας χρήσης και τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται στο τραπέζι. Ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους.

ΠΑΡΑΛΙΑ
Η μεγάλη έκταση του ξενοδοχείου και της παραλίας επιτρέπουν τις σωστές αποστάσεις χωροθέτησης των ξαπλωστρών όπως αυτές προδιαγράφονται.

ΠΙΣΙΝΑ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης της περιοχής της πισίνας αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.

Με τη δημοσίευση του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων η διεύθυνση του Hotel Sissy δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του.